امروزه راه‌اندازی شبکه در یک شرکت از اهمیت فوق‌العاده بالایی برخوردار می‌باشد. استفاده از شبکه به کنترل و مدیریت کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ کمک می‌کند. با استفاده از شبکه می‌تواند نظارت بهتر و دقیق‌تری روی عملکرد کارکنان و فعالیت‌های شرکت داشت. به همین دلیل است که استفاده از شبکه در کسب‌وکارهای کوچک نیز بسیار حائز اهمیت می‌باشد. البته فراموش نکنید که چگونگی راه‎‌اندازی شبکه بسیار مهم است. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با 6 اقدام معجزه‌گر برای راه‌اندازی شبکه در شرکت به طور کامل آشنا کنیم.

6 اقدام معجزه‌گر برای راه اندازی شبکه در یک شرکت

2 تکنیک شگفت‌انگیز برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت

برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت در ابتدا باید دو اقدام بسیار مهم و حیاتی انجام دهید. این اقدامات اولین قدم‌هایی هستند که به راه‌اندازی شبکه قدرتمند و موثر کمک می‌کنند.

  • نوع شبکه را مشخص کنید:

اولین اقدام برای راه‌اندازی شبکه تعیین نمودن نوع سرور و شبکه است. برای انتخاب نوع شبکه باید در ابتدا نیازهای کسب‌وکار خود و منابع مورد نیازتان را ارزیابی نمایید. امروزه سرورهای ویندوز می‌توانند بخش قابل‌توجهی از نیازهای شرکت را برای راه‌اندازی شبکه برطرف کنند. نکته قابل توجه این است که ویندوز می‌تواند از سه شبکه مختلف پشتیبانی نماید. این شبکه ها عبارتند از:

  • Wired:

از سریع‌ترین شبکه‌های کامپیوتری می‌توان به شبکه Wired اشاره داشت. سرعت انتقال در این شبکه برابر با یک گیگابایت در هر ثانیه است. از طرفی امنیت این شبکه بسیار بالا بوده و می‌تواند تمامی نیازهای شرکت را پاسخگو باشد. البته برای استفاده از این شبکه به سخت‌افزارهای گران‌قیمت مثل روترها، هاب‌ و سوئیچ‌ها، کابل اترنت و آداپتور شبکه نیاز است.

  • بی‌سیم:

شبکه‌های بی‌سیم سرعت انتقال کمتری نسبت به نوع Wired (600 مگابایت در هر ثانیه) دارند. با این وجود دستگاه‌ها در این شبکه راحت‌تر جابجا می‌شوند. توجه داشته باشید که برای راه‌اندازی و استفاده از این شبکه به آداپتور نیاز نیست.

  • ترکیبی:

یکی از شبکه‌های کاربردی برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت نوع ترکیبی می‌باشد که مزایای هر دو شبکه بی‌سیم و Wired را پوشش می‌دهد. این شبکه از امنیت سایبری بسیار بالایی برخوردار است و به انتقال سریع داده‌ها نیز کمک می‌کند.

  • ابزار و سخت‌افزارهای مناسب انتخاب نمایید:

دومین قدم برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت انتخاب مناسب‌ترین تجهیزات و سخت‌افزارها می‌باشد. از آنجایی که مشاغل کوچک با محدودیت بودجه مواجه هستند، انتخاب تجهیزات ضروری و کاربردی برای آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. تهیه تجهیزات و سخت‌افزارهای غیرضروری می‌تواند هزینه‌های راه‌اندازی شبکه را به شکل قابل‌توجهی افزایش دهد. به همین دلیل بهتر است ضروری‌ترین و کاربردی‌ترین سخت‌افزارها و تجهیزات شبکه را بشناسید که عبارتند از:

  • رایانه‌ها:

رایانه‌ها انواع مختلفی دارند که شما می‌توانید با توجه به نیازهای کسب‌وکار خود مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب نمایید. بهتر است یارانه‌ای را انتخاب کنید که بتواند وظایف و فعالیت‌های روزانه شرکت شما را در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخگو باشد.

  • سرورها:

سرورها در شبکه از اهمیت فوق‌العاده بالایی برخوردارند و بدون آن‌ها نمی‌توان شبکه‌ای را راه‌اندازی نمود. سرورها عملکردهای شبکه مانند احراز هویت کاربران و ارتباطات کامپیوتری را پشتیبانی می‌نمایند. هنگام انتخاب سرور به نوع برنامه‌ها، ذخیره‌سازی، تعداد کاربران و ایمنی مورد نیاز توجه داشته باشید.

  • سوئیچ‌ها:

از دیگر تجهیزات ضروری برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت سوئیچ‌ها هستند. سوئیچ مهم‌ترین تجهیزاتی می‌باشد که به منظور اتصال دستگاه‌ها در شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. فراموش نکنید که سوئیچ مورد نظر باید از تعداد پورت‌های کافی برای اتصال تمامی دستگاه‌ها بهره‌مند باشد.

  • روترها:

روترها نیز از دیگر تجهیزات ضروری مورد نیاز برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت هستند. از این تجهیزات برای اتصال شبکه به اینترنت شرکت استفاده می‌گردد.

2 تکنیک شگفت‌انگیز برای راه اندازی شبکه در یک شرکت

برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت از این 2 نکته غافل نشوید!

پس از انتخاب شبکه و تجهیزات مورد نیاز باید اقدامات دیگری را نیز برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت انجام داد. این اقدامات عبارتند از:

  • اتصال دستگاه ها و سرورها به سوئیچ:

از دیگر اقدامات موثر برای راه‌اندازی شبکه متصل نمودن دستگاه ها و سرورها به سوئیچ است. در صورت استفاده از دستگاه‌های سیمی باید از کابل اترنت استفاده نمود. برای استفاده از دستگاه‌های بی‌سیم استفاده از یک آداپتور کافی می‌باشد. معمولا اکثر رایانه‌ها از آداپتور شبکه داخلی بهره‌مند هستند، با این وجود مطمئن شوید که آداپتور آن‌ها روتر بی‌سیم باشند.

  • پیکربندی شبکه:

در مرحله بعدی برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت باید شبکه را پیکربندی نمود. بنابراین تمامی دستگاه‌ها و سرورها را به سوئیچ متصل نمایید. آداپتورها را نیز نصب نموده و روترها را راه‌اندازی کنید. سپس مودم را وصل کرده و روتر را نیز به اینترنت متصل نمایید.

برای راه اندازی شبکه در یک شرکت از این 2 نکته غافل نشوید!

2 اصل مهم برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت

دو اقدام بسیار اساسی و نهایی برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت نیز به شرح زیر می‌باشند.

  • راه‌اندازی فایروال:

فایروال‌ها می‌توانند دسترسی شما را محدود کرده و از منتشر شدن فایل‌های مخرب پیشگیری نمایند. بنابراین هنگامی که کارکنان از اینترنت استفاده می‌نمایند، سیستم‌ها به طور کامل محافظت می‌شوند. به همین دلیل همیشه فایروال ویندوز را روشن نمایید.

  • فعال نمودن چاپگر:

زمانی که کاربران محتواهای خود را به اشتراک می‌گذارند، فایروال ویندوز تمامی پورت‌های مناسب برای اشتراک‌گذاری فایل‌ها را به صورت خودکار باز می‌کنند. بنابراین در صورتی که از فایروال دیگری در دستگاه استفاده می‌شود، نیاز است تا پورت‌ها را به صورت دستی فعال نمود.

2 اصل مهم برای راه اندازی شبکه در یک شرکت

و در پایان:

امروزه اینترنت می‌تواند دسترسی‌های بسیار زیادی را برای کسب‌وکارهای مختلف در سراسر جهان ایجاد نماید. قابلیت‌های فوق‌العاده دنیای آنلاین موجب شده تا شبکه‌های کامپیوتری به جایگاه ویژه‌ای در دنیای تجارت دست پیدا کنند. به همین دلیل است که تمامی کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به دنبال بهترین و موثرترین راه برای راه‌اندازی شبکه و مدیریت آن هستند. در موارد فوق شما را به 6 مورد از قدرتمندترین و موثرترین اقدامات برای راه‌اندازی شبکه در یک شرکت آشنا کردیم. با این وجود برای دستیابی به اطلاعات بیشتر در رابطه با راه‌اندازی و مدیریت شبکه می‌توانید از مجموعه فرداد شبکه کمک بگیرید.

شرکت فرداد شبکه به طور تخصصی و حرفه‌ای در زمینه راه‌اندازی شبکه، ارتباطات اینترنتی، ارتباط بین شعب، مرکز تماس شبکه و … فعالیت می‌کند. این مجموعه می‌تواند شما را در زمینه استفاده از سایت‌ها، کار با پرتال سازمانی، استفاده از نرم‌افزارهای شبکه و نرم‌افزارهای مالی شبکه راهنمایی کند. بنابراین اگر برای راه‌اندازی شبکه به اطلاعات بیشتر و دقیق‌تری نیاز دارید، می‌توانید با مشاوران این مجموعه تماس بگیرید تا شما را به طور دقیق‌تر راهنمایی کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *